Hästar

Att tippa på fotboll är väldigt vanligt, vem minns inte ”13 rätt ger respekt” som slogan för Svenska spel under 2002. Att spela eller tippa på hästar är minst lika vanligt.

V75

Hos ATG så väljer man eller tippar på den häst man tror kommer att vinna ett specifikt lopp, ATG väljer ut sju lopp som är med i V75. Man kan välja att tippa på fler hästar eller som det heter spika en häst. Ju fler hästar man väljer ju mer kostar det i insats.

Oftast så körs V75 på lördagar men det händer att det kan bli ett extra V75 någon veckodag. Utdelning ges om du får 7, 6 och 5 rätt. Du kan spela via din dator hos ATG online eller via ombud hos olika butiker i Sverige. Du kan även spela vid den travbana där V75 körs för dagen.

Hur mycket man kan vinna beror på hur mycket pengar som kommit in just den spelomgången och eventuell jackpott. Även andra vinnande rader räknas in som du måste dela vinsten med.

Om ingen skulle få 7 rätt eller 6 och 5 rätt för den delen så går dessa vinstpengar vidare till nästa V75 omgång. Den så kallade rullpotten läggs till inför nästa omgång och hamnar i potten för sju rätt.