Fotboll

Fotboll, en världens populäraste sporter. Svårt att veta hur, var och när det börjades sparka boll. Men helt klart så under 1800 talet så blev det accepterat på de flesta håll och på Brittiska internatskolor så spelades det fotboll för fullt. Det var dock en blandning mellan rugby och fotboll. 

fotbollEngland som är en stor fotbolls nation bildade ett fotbollsförbund 1863 och i slutet på 1800-talet hade sporten spridit sig jorden runt. Under 1900- talet så skedde en utveckling så att fotbollen blev en världsomfattande idrott. Numera sparkas det boll i alla världens hörn, på gator och professionellt. Massor av folk vallfärdar till arenor och matcher runt omkring i världen, medans ännu fler bänkar sig i soffan med chips och drycker av allehanda slag och tittar på matcher.  I dag så spelas det som aldrig förr på matcher, man tippar stryktips eller på enstaka matcher i förhoppningen att vinna. Man håller på sina favoritlag och sitter på sportkrogar runt omkring i Sverige och hejar på sina favoriter.

På Tippat.se har du möjlighet att följa matcher live och diskuterar med andra likasinnade för att få tips och inspiration när det gäller till exempel stryktips. På deras webbsida hittar du veckans stryktipsförslag som du kan kolla in och kanske hjälpa dig på traven innan du ska göra din rad. Du hittar även bloggar på svenskaspelare.com och den sidan hittar du här. Här kan du läsa om massor med tips och funderingar kring matcher som spelas eller för den delen matcher som redan har spelats. Du kan även registrera dig som användare och blogga du också.