Ishockey – ett av dina största intressen

Alla har vi olika intressen och kanske det är så att ishockey är ett av dina största. Kanske till så stor del att du även spelar hockey. När man växer upp så kan det med viss hjälp av föräldrarnas intresse blir så att man börjar spela hockey. När man kommer upp i tonåren och som ungdom så kan det finnas annat som intresserar mer.

När man vuxit upp och börjar bli äldre så kanske intresset kommer tillbaka och man kanske har titta på en hel del hockey genom åren men känner nu att det kan vara dags att snöra på sig skridskorna igen och på med utrustningen och spela lite för skoj skull med andra kamrater.

De gamla hockeyprylarna kan ha blivit sålda för länge sedan och de passar nog inte din kroppsstorlek. Ta en titt på nätet för att köpa ny hockeyklubba och annat som behövs för att spela hockey. Det kan behövas mer än skridskor, klubba och hjälm då match spelas.

Samla gänget för att ha skoj, det kan vara en bra förutsättning till att börja med. Kolla upp med den lokala hockeyklubben om ni kan hyra tid i den ishall som finns där ni bor. Det finns säkert lediga tider för att ni ska kunna spela hockey. Skön träning blir det också att få jaga pucken och tacklas lite med kompisarna.